Be a Captain
Blue Secret Ενοικιάσεις Σκαφών
Halkidiki Rent a Boat
Halkidiki Rent a Boat

Ανακαλύψτε και γνωρίστε από κοντά τους μυστικούς παραδείσους της Κασσάνδρας και νιώστε την αρμονία της φύσης σε μοναδικά εξωτικά τοπία, κάθε ένα με το δικό του άρωμα και τη δικιά του γεύση. Ανάμεσά τους θα εντοπίσετε μέρη απομονωμένα, παραλίες προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα, χωρίς έντονη τουριστική κίνηση, νιώθοντας τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης, ενώ άλλα είναι ιδανικά για βουτιές, snorkeling και ψάρεμα. Αποκτήστε μια εμπειρία ζωής και αναμνήσεις που θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Τα σκάφη μας είναι ιδανικά για οικογένειες που αναζητούν μια εναλλακτική δραστηριότητα στις διακοπές τους προσφέροντας στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ξεγνοιασιάς, διασκέδασης, δράσης και εκτόνωσης. Είναι επίσης ιδανικά για ζευγάρια που θέλουν να ανακαλύψουν τον κρυφό παράδεισό τους και εκεί να ζήσουν αξέχαστες στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης και τέλος για όσους θέλουν να συνδυάσουν την περιήγηση με την διασκέδαση στις άγνωστες παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά, τα μαγευτικά φυσικά τοπία και τις γαλαζοπράσινες θάλασσες της Κασσάνδρας.

ναυπηγούμε 4 νεα σκάφη Halkidiki Rent a Boat building 4 new vessels ναυπηγούμε 4 νεα σκάφη
Halkidiki Rent a Boat
Halkidiki Rent a Boat
Halkidiki Rent a Boat

Τα ολοκαίνουρια σκάφη μας, πληρούν όλες τις προδιαγραφές CE και είναι αβύθιστα. Συνδυάζουν ασυναγώνιστο στυλ, έξυπνο σχεδιασμό και πολυτελές εξοπλισμό. Η τελευταίας τεχνολογίας 30 ίππων Yamaha εξωλέμβια μηχανή προσδίδει την ιδανική οικονομία και πλεύση. Είναι εύκολα στη χρήση, αφού όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται από την κονσόλα του οδηγού. Με όλα τα παραπάνω, φτάνουμε σε ένα συνδυασμό πολυτελείας, απόδοσης και ασφάλειας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Τα σκάφη μας είναι εφοδιασμένα με GPS τα οποία αποτυπώνουν το στίγμα σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εντοπίσουμε ανα πάσα στιγμή στο ακριβές σημείο στο οποίο θα βρίσκεστε εάν θα σας προκύψει κάποιο πρόβλημα. Επίσης είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα που ορίζουν οι λιμενικές αρχές και είναι ασφαλισμένα για σωματικές βλάβες (μέχρι το ποσό των 300.000 ευρώ) και υλικές ζημίες (μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ) που θα προκαλέσετε με το σκάφος σε τρίτους.

Halkidiki Rent a Boat
Halkidiki Rent a Boat
Τα σκάφη μας μπορούν να δεχτούν μέχρι και 5 άτομα και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.