Περιοχές Κατάδυσης
Καπανίτσα

Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται βόρεια του καταδυτικού μας κέντρου στο Παλιούρι. Προσφέρει καταδύσεις με βάθος 15-20 μέτρα σε μια βραχώδη περιοχή με σφουγγάρια, σκορπίνες και ανεμώνες. Αν κοιτάξετε προσεκτικότερα μπορεί να δείτε σμέρνες, ροφούς και ίσως αστακούς στις σπηλιές του Καναπίτη.

Χρουσσό

Βρίσκεται κοντά στο λιμανάκι, στο Παλιούρι, όχι μακριά από το καταδυτικό μας κέντρο. Διαθέτει βραχώδη και αμμώδη βυθό ένα μοναδικά όμορφο συνδυασμό. Ίσως δείτε χριστόψαρα, ανεμώνες η το σπάνιο είδος θαλάσσιας ανεμώνης Pink Flabellina.Τα καθαρά κρυστάλλινα νερά με ορατότητα πάνω από 25 μέτρα κάνουν την κατάδυση στην περιοχή μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Κακιά Σκάλα

ο σπίτι των ροφών, χταποδιών και πολλών άλλων ψαριών. Η περιοχή είναι πλούσια σε φυσική ομορφιά και περιτριγυρίζεται από βράχια. Βάθος 15-45 μετρά. Υπάρχουν επίσης πολλά ειδή κοραλλιών και θαλάσσιας ανεμώνης καθώς και η συνήθης θαλάσσια ζωή της περιοχής. Βάθος 15-50 μέτρα, κρυστάλλινα νερά και μεγάλη ορατότητα. Η κατάδυση στα Χάνδρα σας απογειώνει καθώς απολαμβάνετε τα βράχια και τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.

Κάνιστρο

Με μέγιστο βάθος 35 μέτρα, τρύπες και σπηλιές,είναι δυνατό να δεις διαφορετικά είδη αστακού, σμέρνες, μουγκριά και ροφούς. Επίσης,τόνοι και κυνηγοί αξίζουν μία επίσκεψη.

Αλωνάκι

Πολύ δημοφιλής τοποθεσία στο Παλιούρι. Στον κόλπο Αλωνάκι τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι δύτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πολλά είδη θαλάσσιας ζωής αλλά και τη μορφολογία του βυθού. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 διαφορετικά σημεία για κατάδυση και μεγάλη ποικιλία από σφουγγάρια. Μπορείτε επίσης να δείτε χταπόδια, σουπιές, αστερίες και ανεμώνες. Επίσης υποβρυχίως οι βράχοι στο βυθό έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Άγιος Νικόλαος

Το σημείο που αγγίζει το ακρωτήρι στη χερσόνησο της Κασσάνδρας προσφέρει κατάδυση στα 35 μετρά, βράχια και άμμο με σφουγγάρια, διάφορα ειδή αχινού και ανεμώνης καθώς και πολύ καλή ορατότητα.

Χάντρα

Βάθος 15-50 μέτρα, κρυστάλλινα νερά και μεγάλη ορατότητα. Η κατάδυση στη Χάνδρα σας απογειώνει καθώς απολαμβάνετε την κατάδυση στα βράχια με τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.

Κέλυφος

Με μέγιστο βάθος 45 μέτρα, αυτό το σημείο σου δίνει μια ιδέα για το πως μοιάζει ένα νησί κάτω από το νερό! Υπάρχουν διάφορα ψάρια, μεγάλη ποικιλία κοραλλιών, ανεμώνες και αστερίες. Εδώ θα δεις τη θαλάσσια ζωή της Μεσογείου σε όλο της το μεγαλείο!

Πόρτο Βαλίτσα

Πολύ κοντά στη σχολή μας και με εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο, οι καταδύσεις στο Πόρτο Βαλίτσα χαράζονται στη μνήμη του κάθε αυτοδύτη. Η κατάδυση ξεκινά στον πανέμορφο κόλπο όπου χταπόδια και σουπιές σε παρακολουθούν καθώς περνάς. Υπάρχει ένας αμμώδης δρόμος μέσα στη θάλασσα, βράχια με τρύπες και σπηλιές που αποτελούν το σπίτι πολλών παράξενων και ταυτόχρονα υπέροχων μορφών θαλάσσιας ζωής. Θα δείτε σμέρνες και μουγκριά καθώς και αστακούς.